tirsdag 13. august 2013

Hvordan bygge et grillbord

Vi hadde kulegrill, mat og drikke, men manglet et grillbord. Jeg ville lage et grillbord,
og hadde en klar formening om hvordan dette bordet skulle se ut. Her ser du hvordan det kom til, laget av - ja akkurat som hylla i gangen, sko-stativet, trancherbordet på kjøkkenet og stuebordet:  AV RESTMATERIALER FRA NYBYGGET HYTTE! Hurra!

Del 1: Man tager en rekke slitne planker som ligger henslengt på en haug utenfor hytta, og starter med hyllene. Sage, kappe, spikre, skru! Vips, så er hyllene ferdige. En topp-plate og en hylleplate.

Del 2: Så lager man sidebeina. Jeg ville ha med noen tøffe v-formede støtteben på hver side som jeg hadde sett på en hylle vi kjøpte til gangen: slik så det ut: litt ulike tresorter og farger.  


Del 3: Slik ja - da var det bare å skru sammen alle delene og få på noen hjul på ene siden slik at man kan trille bordet hit og dit, og håndtak på siden til å henge grillutstyr på. Hjul er kjøpt inn, men ikke satt på enda. Det får bli neste helg. Håndtak kommer også. Bordet er brukt mange ganger denne sommeren og fungerer utmerket. Høyden er 90cm! Veldig praktisk og behagelig når man står og griller.

Kopier gjerne bordet, men jeg har ingen annen oppskrift enn denne: 
få en idè i hodet og start å sage og skru.

Lykke til! 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar